KONTAKTA OSS

Vill du veta mer om våra kurser eller anmäla ett sällskap på minst 8 personer eller fler till en kurs kan du kontakta oss via e-post. Vi svarar så fort vi kan men är vi ute på uppdrag kan det ta någon dag.

Vi håller normalt inga öppna kurser där det inte behöver vara en hel grupp som tillsammans anmäler sig. Men det händer att vi ibland kör öppna kurser och i dessa fall är det specificerat under respektive kurs när det kommer att genomföras. Men för de som är åtta personer eller fler brukar vi alltid hitta datum som passar. Det går i och för sig att vara färre men då blir det istället dyrare än specificerade priser. 

Desto tidigare anmälan det större chans att datumet är ledigt för en kurs.

rangersolutions.sweden@gmail.com

(vi finns även på Instagram)

Enligt EU:s Dataskyddsförordning krävs samtycke för att spara personliga data, såsom t.ex. namn och kontaktuppgifter. När du kontaktar oss kommer dessa uppgifter att sparas i vårt register, och din fråga blir därför också ett godkännande för att spara uppgifterna. Informationen kommer inte vidarebefordras till tredje part utan ditt tillstånd, utom om så krävs för att bearbeta och fullgöra ditt deltagande.